Over ons

Op 9 september 1989 openden wij het eerste Griekse restaurant in Alkmaar, Irodion. Sindsdien zijn wij niet meer weg te denken uit het historische centrum. Met uitzicht op de Waagtoren, aan het Waagplein zit je bij ons midden in het oude centrum. Hier bereiden wij al jaren de heerlijkste gerechten die de rijke Griekse keuken te bieden heeft.

Wij zijn trots op onze Griekse roots en delen onze cultuur graag met u. Onze gasten worden altijd verwelkomd met een glaasje ouzo en ons (veelal) van oorsprong Griekse personeel zorgt ervoor dat u een heerlijke, Griekse avond beleeft.

Ons restaurant is groot, maar erg sfeervol te noemen. Wanneer u het Waagplein afloopt en bij ons binnenstapt, waant u zich even op zomervakantie in Griekenland. We hebben knusse hoekjes voor de romantische etentjes, maar ook grote tafels voor gezellige bedrijfsuitjes. Voor de zomerse avonden hebben we een heerlijk terras. Wij zijn 365 dagen per jaar geopend vanaf 16:00u.

Wij hopen u snel te mogen verwelkomen in ons restaurant en zien uit naar uw komst.

Sas efchomaste kali orexi! (eet smakelijk!)

Klanten aan het woord

 • Heerlijk eten, vriendelijk personeel, goede service en qua prijs goed te doen.

  Zeker aan te raden voor een avondje uit met collega's, vrienden, familie of een intieme avond met je partner.

  Nick O.

 • Heerlijk gegeten met snelle en vriendelijke service. Je kan rustig de tijd nemen met eten en gezelligheid. 

  Stephan R.

 • Gezellige sfeer, bediening zeer vriendelijk en het eten is lekker.

  Maureen U.

 • Wij zijn al bij veel grieks restaurants geweest zowel in nederland als in buitenland en deze is de kwaliteit van het eten en de bediening een dikke 10.

  Petra C.

Top